SWAN Pipera, Bucharest's most exciting new office space development.

Interested in visiting the "Green Building Project of the Year 2011"?
Green Building Project of the Year Award
EnRo
SWAN Pipera — Office and Commercial Space

SWAN Office & Technology Park on the CEEQA 2012 Shortlist

12 Aprilie2012, 10:46 AM

SWAN a fost selectata pe lista scurta a premiilor CEE Real Estate Quality Awards (CEEQA) 2012, la categoriile “Office Development of the Year”si “RealGreen Building of The Year”. Premiile CEEQA reprezinta o confirmare a realizarilor si performantei de business obtinute de companii, proiecte si profesionisti din piata imobiliara pe parcursul anului 2011 la nivelul Europei Centrale si de Sud-Est.

Organizat de CEE Insight Forum in asociere cu publicatia internationala Financial Times si parteneri de top din domeniu, CEEQA acopera 18 tari din regiune, avand ca scop recunoasterea excelentei in afaceri si promovarea realizarilor din domeniul imobiliar in randurile arenei investitorilor globali. Premiile CEEQA sunt larg recunoscute ca cel mai respectat instrument de monitorizare a preformantei sectorului de real estate. Nominalizarea este deschisa tuturor participantilor interesati, iar jurizarea este realizata in mod transparent si obiectiv de catre experti ai unor companii de prestigiu, sub supravegherea companiei de consultanta Deloitte.

“Este o onoare sa primesti recunoasterea profesionistilor imobiliari care conduc industria. Prin conceptul promovat pe piata locala si demersurile initiate, SWAN demonstrează ca proiectele de inalta calitate nu ar trebui sa priveasca cu teama statutul de cladire verde, iar un design durabil nu trebuie strict inteles ca fiind mai costisitor”, a declarat David Allen, Head of Real Estate in cadrul Chayton Capital, dezvoltatorul SWAN Office & Technology Park.

SWAN Office & Technology Park este una dintre cele mai revolutionare cladiri de birouri inaugurate in Romania in 2011, fiind primul proiect de pe plan local care a obtinut certificarea verde conform standardelor BREEAM Europe 2009 dupa incheierea procesului de constructie. BREAAM este cea mai importanta metoda de evaluare a cladirilor verzi de la nivel mondial, care se bazeaza pe modele de masurare a performantei conform unor etaloane recunoscute la nivel mondial, pentru evaluarea specificatiilor tehnice, a design-ului, a calitatii constructiei si a modului de administrare a cladirilor. Criteriile cuprind o gama larga de categorii, de la energie la ecologie, vizand consumul de apa si energie, calitatea mediului ambiant, gradul de poluare, transportul, materialele, managementul deseurilor, protectia mediului inconjurator si procesele administrative. SWAN a fost acreditata cu calificativul BREEAM “Foarte Bine” si se afla in curs de obtinere a calificativului “Excelent”.

Lista scurta a premiilor CEEQA 2012, a fost anuntata la evenimentul de receptie CEEQA din cadrul expozitiei internationale MIPIM, in prezenta a peste 200 de profesionisti din real estate, si reprezinta validarea performantei proiectelor nominalizate. Urmatoarea runda de jurizare va avea loc pe 16 aprilie, iar premiile vor fi decernate la cea de-a 9-a editie a evenimentului CEEQA Gala & Industry Awards , care va avea loc pe data de 17 aprilie la Varsovia.

SWAN Pipera, Bucharest office space for rent.